divendres, 20 de gener del 2012

Josep Miquel Modolell i Ros, Fill Predilecte de Cabrera de Mar




Aquesta distinció ha estat impulsada per la Fundació Burriac i per altres institucions del món cultural, sobretot de l'arqueologia catalana. El consistori cabrerenc ho aprovà per unanimitat, i ara s'ha fet realitat en el marc de la festa major d'hivern que encetem.

Modolell, membre d'honor de la nostra fundació i qui va cedir el Clos arqueològic que porta el seu nom per a que pogués ser restaurat i visitat, ha vist com la Sala d'actes era plena de gom a gom de familiars, amics, alcalde i regidors, representants d'entitats i cabrerencs que no s'ho han volgut perdre.

Durant l'acte s'han pogut escoltar els parlaments d'Isabel Rodà, Víctor Revilla i Joan Bonamusa (arqueòlegs), Esteve Rodés (President de la Fundació Burriac, a la foto), Joana Orfila (Regidora de Cultura) i Jordi Mir (alcalde). Finalment, el discurs del mateix Modolell (a la foto gran), molt emocionat, ha estat llargament aplaudit.

Les càmeres de Ràdio Cabrera han recollit aquest acte, que hem de considerar històric al nostre poble.

L'esforç del Sr. Modolell vers la cultura i Cabrera ha estat plenament reconegut. Que serveixi d'exemple.

Cabrera de Mar, 20 de gener de 2012.

David Farell i Garrigós
Coordinador de la Fundació Burriac

Fotos: Núria López (les dues superiors) i David Farell

També podeu veure una altra crònica d'aquest acte, amb fotografies, publicada pel Grup d'Història del Casal de Mataró a: