dilluns, 26 de desembre del 2011

La Fundació Burriac prepara un Homenatge-Exposició a "Pepito" López

Amics,

Retre el merescut homenatge al nostre entranyable "Pepito" López (J. López-Viñals) era quelcom que preteníem fa uns mesos. Ara ja ens hem posat en marxa i hem previst dedicar-li una Exposició que li serveixi d'homenatge.

La Fundació Burriac, amb l'ajut d'uns quants col·laboradors, us convida a participar en la preparació de la mostra. Els interessats podeu enviar un correu a fundburriac@hotmail.com.
També us convidem a la inauguració, que previsiblement tindrà lloc el divendres 24 de març de 2012 a la Sala d'Exposicions de la Caixa Laietana (Plaça del Poble).

Esperem respondre bé al repte de reflectir, en l'exposició, les diferents facetes en les quals en "Pepito" López hi va posar cos i ànima: fotografia, teatre, arqueologia, compilació de documents sobre Cabrera, escrits i més detalls que ens complaurà redescobrir.

Tant de bo aquest homenatge serveixi, entre d'altres, per posar en Pepito d'exemple, perquè així altres cabrerencs i cabrerenques de nova fornada s'enamorin també de la història i les tradicions del nostre poble.

FUNDACIÓ BURRIAC
Desembre 2011