divendres, 29 de gener del 2010

DIUMENGE 7 DE FEBRER 2010 : VISITEM EL PARC ARQUEOLÒGIC 'CELLA VINARIA' DE TEIÀEl proper diumenge 7 de febrer els amics de TANIT ens faran una visita guiada al jaciment romà "Parc Arqueològic Cella Vinària" de Teià.

Al Parc arqueològic Cella Vinaria de Teià podrem conèixer un celler d'època romana i descobrir el sistema de producció, comercialització i consum del vi en època antiga.

A partir de l‘arqueologia experimental i la reconstrucció volumètrica de premses i dipòsits observarem la importància de la producció i consum de vi al món Mediterrani ara fa 2000 anys.

El Centre d'Acollida Turística (CAT) ofereix un espai temàtic dedicat a la romanització a Catalunya,l'espai de degustació i la botiga de productes locals, que, sumats a la visita a la vinya experimental, ens permetran assaborir aquest innovador complex arqueològic.

Totes les persones interessades ens trobarem a les 10:25h a l'estacionament de l'Ajuntament de Cabrera. Sortirem en cotxes particulars a 2/4 d'11 perquè la visita s'ha acordat a les 11 del matí.
La tornada es preveu cap a les 13h.

Si algú pensa anar-hi directament, agrairem que ens ho comuniqui al correu: fundburriac@hotmail.com

David Farell
Coordinació Fundació Burriac